Sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Shettisten SM-kisat takanapäin!

Pakko myöntää heti, ettei mennyt aivan niin nappiin kisat kuin odotin. Marinkan ja Nallen raviohjelma kertakaikkisen täydellinen, mutta tuomari ei tykännyt, kun shettiksen ei kuulu kulkea "oikein päin" vaan "nenä ylhäällä"... plaah. Seuraavaan heC:n luokkaan vaihtui tuomari, joka selvästi tykkäsi tästä parista, mutta vasen laukka tuli tyrittyä oikein kunnolla ja tuomarinkin harmiksi pisteet ei riittänyt millään sijoille. Lohdutuspalkinnoksi he saivat "kehityskelposimman/lupaavimman ratsukon"-palkinnon :)

Roosa ja Rommi sijoittuivat neljänsiksi tuossa heC luokassa, vaikka suoritus tuntui hieman "tasapaksulta". Mutta Rommin liikkeet ovat shettikseksi mahtavat ja rakenne edesauttaa menestystä kouluradalla muiden shettisten rinnalla. On se vaan huippushettis, aivan eriluokkaa kuin muut... Harmi, kun on ylikorkea, mutta sehän jo sitä mahtavuutta selittääkin...

Esteillä Nalle oli nahkea kuin etana ja Marinka sai taistella jokaisen laukka-askeleen. Ensimmäinen luokka oli 50cm ja ainut ongelma oli vain se vauhti, joka ei uusinnassakaan riittänyt. Puhdas rata silti perusradalta ja uusinnasta. Seuraavassa 60cm:n luokassa tuli yksi pudotus, vaikka vauhtia oli vähän paremmin.

Roosa ja Rommi lähtivät 60cm:n luokassa matkaan viimeisenä ja tavoitteena oli puhtaan perusradan myötä ohittaa pohja-aika, joka oli melko kova. Mutta hienosti, ja ennenkaikkea siististi, he sen ykköspalkinnon saivat!

Nyt jälkeenpäin netistä tuloksia katsellessani, hämmästyin todella. Marinkan ja Nallen pronssi oli lähellä molemmissa lajeissa, kun koulussa ne oli neljänsiä ja esteissä viidensiä!

Tytöt kirjoittivat itse päiväkirjaa kisareissulla, joten nyt "päästän pikkutytöt ääneen". Bon apetit! :D


*******************************************************************************


Perjantai:

klo. 16.05 (Roosa)
"Nyt olemme tallilla. Auto on pakattu ja olemme Iidan ja Suskun kanssa lähtövalmiita, mutta odottelemme vielä Halkoloita."

klo.18.30 (Iida)
"Ollaan nyt matkalla Vammalan kohdalla. Ollaan ajettu nyt tunti, vielä pari jäljellä. Mua ainakin jännittä mennä niin kauas. Täällä meidän autossa on Susku, minä, Roosa ja Jensku. Toisessa autossa on Jussi, Katja, Martta ja Tinja + koirat & ponit. On kivaa!!"

klo.21.25 (Iida)
"Ollaan viety ponit kisapaikalle talliin ja käytiin kaupassa. Sitten kun tultiin, niin auto ei käynnistynyt ja Susku meni hakkaamaan sitä metallikapulalla ja se käynnistyi muutaman lyönnin jälkeen. Kun siitä lähdettiin ajamaan niin oltiin eksyksissä. Ajeltiin siinä hetki, kunne Marinka kysyi: 'Miks me Susku käännytään kokoajan vasemmalle?'. Susku vastas et 'Emmää tiiä, musta tuntuu et me pyöritään ympyrää..!' Sitten löydettiin oikee tie ja päästiin tänne leirintäalueelle, jossa on tosi kivaa!"




klo. 00.56 (Marinka)
"Oltiin uimassa meressä, mutta se ei ollut hirveen suolasta. Siellä pystyi sukeltaan silmät auki. Nyt ollaan meidän mökissä syömässä karkkia Iidan ja Roosan kanssa. Äiti ja Susku on tietenkin laulamassa Kaija Koota niiden mökissä. Kohta mennään sänkyyn hihittämään!!"




klo. 02.30 (Iida ja Roosa)
"Susku kerto meille kaks pelottavaa kummitusjuttua tallin isomummusta ja me syötiin karkkia. Meidän mökissä nukkuu Susku, Martta ja me."

Lauantai:

klo. 08.45 (Jenniina)
"Heräsimme juuri. Lähdemme kohta kisapaikalle, joka on ihan tässä lähellä tätä leirintäaluetta!"




klo.17.12 (Roosa)
Tänään oli koulukisat, menin Rommilla heC:n ja se meni hyvin. Peruutus meni huonosti, koska Rommi vastusteli. Kolmikaarinen ja lisäykset meni hyvin. Rommi oli ihanan rento, vaikka sillä oli eri kuolaimet kuin yleensä, koska koulukisoissa ei niillä saanut mennä. Se vähän nyki päätään ja puri kuolaimeen. Olen tyytyväinen, sijoituimme neljänsiksi!"




klo.17.50 (Marinka)
"Menin Nalllella raviohjelman ja heC:n. Raviohjelma meni tosi hyvin ja helppo C:ssä meni muuten hyvin, mutta toisessa laukassa Nalle rikkoi raville, mutta se oli mun oma vika, koska en pyytänyt tarpeeksi eteen. Sain erityispalkinnoksi kisahanskat. Nalle on paras!!"




klo.23.37 (Marinka, Iida ja Roosa)
"Käytiin uimassa ja paistettiin maggarat. Kun tultiin syömästä  maggaroita niin Taiga oli garannut, se oli gatkaissut remminsä. Taiga tuli metsästä, kun Jussi huusi sitä. Tää leirintäalue on aiga gagga, täällä hiljasuus on jo klo.23.00! Se gagga järjestyksenvalvoja tuli valittaan meille et yhdentoista jälkeen ei saa meluta ja et meidän mökistä kuulu viimeyönä liikaa melua. Kuultiin äsken tuolta mettästä karmiva rääkäsy! Ihmetellään nyt täällä mögissä sitä tallimummoa, huomenna selviää mummon mysteeri. 'Huomenna tuodaan poika kotiin!!' "


klo.23.59 (Iida)
"Täällä on kivaa, Marinka ja Roosa on ihan parhaita!"




klo.00.49 (Roosa ja Marinka)
" - Susku tulee Katjan ja Jussin mökistä: 'Me mennään nukkumaan!'
 - Marinka: 'Susku, jos mä antaisin sulle pillin, niin se nousis vähän enemmän kun nollaan!!'
 - Susku: 'Ai mitä, pillin??'
 - Marinka: 'Niin mä puhaltaisin sut!'
 - Roosa: 'Onks Susku joku ilmapallo vai'

Sunnuntai:

klo.09.08 (Iida)
"Herättiin ja siivottiin, mökki on puhdas. Istutaan autossa, valmiina lähtöön, kohti esteitä ja niiden yli! Toivottavasti Nalle ja Martta voittaa mestaruuden tänään ja Roosa ja Rommi voittaa luokan!"

klo.13.56 (Roosa)
"Tänään oli estekisat. Hypättiin Rommin kanssa 60cm. Rata oli aika mutkikas. Meni hyvin, sen verran lujaa mentiin uusinta, että voitettiin luokkamme! Rommi on paras! <3 "




klo.14.54 (Marinka)
"Tänään oli estekisat ja mä ja Nalle mentiin 50cm ja 60cm. Ekassa luokassa mentiin puhdas, mutta ei menty uusinnassa tarpeeks lujaa. Toisessa luokassa oli hyvin vauhtia, mutta pudotettiin yks puomi. Oltiin ekassa luokassa kai seitsemänsiä ja toisessa luokassa yhdeksänsiä. Mutta ihan hyvä mieli jäi!"




klo.15.21
"Kolmen tunnin kotimatkalla; reissu on ollut ihan mahtava!" :))






Ei kommentteja: